Możemy używać go w sałatkach, zabrać ze sobą do pracy w lunchboxie albo z niecierpliwością zajadać się prosto ze słoika. Najczęściej naturalny tuńczyk jest konserwowany w wodzie lub solance z ziołami i aromatami polepszający jego głębie smaku. Również, ten w oleju z oliwek lub extra virgin jest przepyszną alternatywą tego pierwszego z wody. Nasz tuńczyk ze słoika posiada większe i bardziej zwarte plastry z fileta, tym słabiej wchłania olej i sól, dzięki czemu stają się przyjemniejsze dla podniebienia. W naszej ofercie prezentujemy wam filet z tuńczyka w oleju Organic Evo Oil produkowanego na Sycylii.
Możemy używać go w sałatkach, zabrać ze sobą do pracy w lunchboxie albo z niecierpliwością zajadać się prosto ze słoika. Najczęściej naturalny tuńczyk jest konserwowany w wodzie lub solance z ziołami i aromatami polepszający jego głębie smaku. Również, ten w oleju z oliwek lub extra virgin jest przepyszną alternatywą tego pierwszego z wody. Nasz tuńczyk ze słoika posiada większe i bardziej zwarte plastry z fileta, tym słabiej wchłania olej i sól, dzięki czemu stają się przyjemniejsze dla podniebienia. W naszej ofercie prezentujemy wam filet z tuńczyka w oleju Organic Evo Oil produkowanego na Sycylii.